IVANOVA NERVOZA

SPORNA FOTOGRAFIJA I NAPAD NA NOVINARA: Inter se oglasio oko Perišićevih ovotjednih ispada

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić ovih je dana glavna tema u svome klubu Interu. O njemu su pričali trener, sportskidirektor i kapetan momčadi, a u petak se oglasio i tehnički direktor Walter Sabatini.

Već tjednima traje sapunica oko Perišićeva mogućeg transfera u Manchester United, ali dva kluba nikako da pronađu zajedički jezik. Inter zahtijeva 55 milijuna eura i ne odstupa od toga, dok Manchester nudi oko 40 milijuna.

VATRENI IZGUBIO STRPLJENJE: Pogledajte kako je Perišić napao dosadnog novinara

‘Vidjet ćemo što će se dogoditi’

“Ne znam taktizirati pred medijima, govorim stvari onako kako stoje i što bismo željeli napraviti, a ne što bi moglo biti. Trener Luciano Spaletti je tražio da zadržimo Perišića i to bismo htjeli napraviti, ali želimo u klubu samo one s pravom motivacijom. Za Perišića postoji jako zanimanje Manchester Uniteda koji zna naše ideje pa ćemo vidjeti što će se dogoditi sljedećih dana. Inter je taj koji postavlja cijene za Interove igrače. Perišić je sjajan igrač, želimo da ostane, a to se neće dogoditi jedino ako dobijemo odštetu s kojom ćemo moći poboljšati momčad”, jasan je bio Sabatini.

Tehničkom direktoru nije promaknulo neobično Perišićevo ponašanje zadnjih dana. Najprije je na momčadskoj fotografiji na kojoj su gotovo svi bili nasmijani stajao sa strane prekriženih ruku, a potom je nervozno odgurnuo novinara koji ga je snimao.

“Nadam se da će se Perišić u međuvremenu ponašati kako se od njega očekuje”, jasan je bio Sabatini.

 

Povratak na Net.hr