TKO JE SVE NAPAO POLICIJU / Uhićena još dvojica izgrednika s derbija

Splitska je policija uhitila još dvojicu mladića koje dovode u vezu sa subotnjim neredima nakon utakmice između Dinama i Hajduka.

18.3.2015.
15:20
VOYO logo

Policija je tako obavila kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom i tri godine mlađim izgrednikom koje sumnjiče da su počinili kazneno djelo izazivanja nereda. Protiv obojice je podnesena kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu, a nakon toga su dovedeni pritvorskom nadzorniku. Kriminalističko istraživanje se i dalje nastavlja.

Navijački neredi dogodili su se u subotu oko 17 sati u Karamanovoj ulici nedaleko stadiona na Poljudu. Tamo je prolazila kolona od 250 navijača i u jednom trenutku je dio njih policiju napao kamenjem i bocama, dok je u parkirani policijski automobil ubačena najvjerojatnije signalna baklja, zbog čega su morali intervenirati i vatrogasci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sinoć je sudac istrage Županijskog suda u Splitu na slobodu pustio prethodno uhićenu trojicu izgrednika. Nastala šteta na službenim policijskim vozilima se procjenjuje na oko 200 tisuća kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo