Split ne da ni kune za Hrvatsku na Poljudu!

31.3.2011.
17:32
VOYO logo

"Grad Split neće dati nikakvu financijsku potporu toj utakmici, a očekujem da će to neće napraviti ni Hajduk", izjavila je Visković i novinare izvjestila da je Grad Split od HNS-a dobio dopis s upitom želi li biti domaćinom utakmice Hrvatska - Gruzija. Tada su Gradsku upravu posjetili i glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić te Slaven Bilić i Aljoša Asanović.

"Iskazali smo razočaranje i nezadovoljstvo činjenicom da se u 14 zadnjih godina u Splitu nije igrala nijedna službena utakmica nogometne reprezentacije. Rekla sam da smo razočarani i činjenicom što se Gradu Splitu nudi utakmica u trenutku kad je trava na Maksimiru požutjela i ne postoje uvjeti za odigravanje susreta. Kad nam se postavi pitanje želimo li da reprezentacija igra u Splitu, mi nemamo što drugo reći nego da želimo, jer na krilima naših navijača reprezentativci su izvojevali mnoge pobjede i uvijek smo se pokazali velikim domaćinom", istaknula je Visković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kerumova zamjenica je Srebriću još malo i utrljala sol na ranu.

"Zbog odnosa koji je bio prema Gradu Splitu i odnosa koji je u konačnici bio prema našim sugrađanima, po prvi put ne mogu reći da će atmosfera na stadionu biti takva da će navijači dati potporu igri i igračima. Međutim, svjesni smo odgovornosti da sada moramo prekiniti niz bez utakmica", rekla je Visković i zaključila:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želimo da Split bude rezervna varijanta u onoj situaciji kad se utakmica ne može igrati na Maksimiru".

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201103300141006 arti-201103290826006 arti-201103310059006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo