SPAVAJU LI MIRNO U DINAMU, HAJDUKU I RIJECI? / Osijek doveo bivšeg igrača Barcelone

Image
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

U siječnju ove godine prešao je u Barcelonu B, također na posudbu, a tamo je zabio dva gola

28.8.2019.
14:17
Dubravka Petric/PIXSELL
VOYO logo

Već smo na polovici posljednjeg tjedna prijelaznog roka u Hrvatskoj, gotovo sve je spremno, klubovi su već obavili ključne transfere, kako one ulazne, tako i izlazne, ali Osijek je odlučio dovesti još jedno pojačanje i to, moramo priznati, vrlo zanimljivo.

Naime, slavonski velikan doveo je 21-godišnjeg ofenzivnog polivalentnog veznjaka, koji igra oba krila i polušpicu, a riječ je o Merveilu Ndockytu. Ndockyt je reprezentativac Konga, a stigao je iz Getafea na jednogodišnju posudbu s pravom otkupa. Put mu je zaista bio zanimljiv. Iz matične države otišao je u albansku Tiranu, gdje je u 38 utakmica zabio sedam golova i osvojio Kup, a nakon toga otisnuo se u Španjolsku. Kupio ga je Getafe za 400 tisuća eura, a onda su ga slali po posudbama u Mallorcu i Barcelonu B. Mallorca je za njegovu posudbu platila, pazite sada, čak milijun eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabijao za Barcu

U siječnju ove godine prešao je u Barcelonu B, također na posudbu, a tamo je zabio dva gola. Aktualnu sezonu započeo je u Getafeu, ali su ocijenili nakon odigrane tri prijateljske utakmice, kako im neće biti potreban. Spomenimo još kako Kongoanac vrijedi 800 tisuća eura, te da je do sada skupio 15 utakmica za nacionalnu vrstu i zabio je jedan gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo