'Spasio sam Dinamo koji nikad nije bio nemoćniji!'

'Spašavao sam utakmicu, nogomet, a izgleda da sam spasio i Dinamo.

20.2.2012.
9:16
VOYO logo

Istrin trener Igor Pamić tvrdi kako uvijek priprema Kamerunca Bellea na eventualne rasističke poruke tribina prema njemu, kao što je bio slučaj na subotnjem srazu protiv Dinama.

"Takve je uvrede već doživio prošloga ljeta na Kantridi. Od tada ga hrabrim, tražim da se zainati, pokaže najbolje što zna. No, dečko je emotivac, teško sve to podnosi i protiv Dinama sam ga izvadio iz igre samo da bih spriječio neku njegovu reakciju. Spašavao sam utakmicu, nogomet, a izgleda da sam spasio i Dinamo. S Belleom bismo mogli i do pobjede jer, neka se ne uvrijede, Dinamo mi nikada nije izgledao nemoćnije", kazao je Pamić, koji smatra kako je, zbog ukanja Kameruncu trebalo isprazniti dio tribine s kojega su uvrede dolazile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Delegat utakmice Miljenko Modrić iz Rijeke u svome je izvješću naveo kako su Dinamovi navijači na južnoj tribini dva puta ukali nogometašu Istre 1961. Belleu. Smatra li da je sudac Vučemilović trebao prekinuti utakmicu?

"Ne smatram jer to ukanje nije bilo tako jakog intenziteta i nije trajalo dulje od desetak sekundi", kaže Modrić, koji je naveo i jedan detalj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon što su mu prvi put zaukali, Belle je, fauliran upravo pred tom tribinom, malo i isprovocirao Bad Blue Boyse zapljeskavši im pa su mu ponovno ukali. Naravno, ta Belleova gesta nimalo ne opravdava neprimjerenu reakciju BBB-a", dodao je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo