ŠPANJOLSKI TABLOID DONIO LOŠE VIJESTI O LUKI MODRIĆU: / 'U Madridu su mu već dali do znanja što misle'

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativac, čini se, neće se još dugo zadržati na Santiago Bernabeu

12.2.2020.
15:00
Profimedia
VOYO logo

Španjolski tabloid DiarioGol u srijedu je objavio da se bliži rastanak Luke Modrića i Real Madrida.

"To je neizbježno, Modrić odlazi", stoji u naslovu teksta u kojem su se pozabavili sudbinom hrvatskog nogometaša u redovima najtrofejnijeg europskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka Modrić jedan je od igrača kojima se bliži kraj u Madridu. Hrvat je jadan od arhitekata posljednje velike ere Reala u Europi. Razina njegove igre u Madridu i reprezentaciji bila je toliko visoka da je uspio osvojiti Zlatnu loptu. No, s 34 godine ušao je u posljednju fazu svoje sportske karijere. Posljednju fazu koja sigurno neće završiti u Realu. Koliku god imao podršku Zidanea, politika kluba jednostavno takva te da će se na ljeto rastati“, pišu Španjolci.

Image
Foto: Profimedia

Real Madrid CF's Luka Modric in action during the Spanish La Liga match round 19 between Getafe CF and Real Madrid at Santiago Bernabeu Stadium. (Final score: Getafe 0 - 1 Real Madrid)//SOPAIMAGES_1.164/2001051239/Credit:Manu Reino / SOPA Images/SIPA/2001051240, Image: 491099407, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Manu Reino / SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

"Luka je još uvijek važan, ali će u budućnosti dobivati sve manje i manje prilika. Svjestan je toga i razmišlja i odlasku. Destinacija mu je MLS. Nekoliko tamošnjih klubova mu je ponudilo dobre ugovore uključujući i Beckhamov Inter Miami. Modrić želi završiti karijeru u manje zahtjevnoj ligi poput američke. U Madridu su mu već rekli da mu neće stvarati probleme. Ugovor mu istječe 2021. i Perez mu ga ne misli obnoviti tako da se rastanak ovog ljeta čini izglednim", završava tekst.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo