NAPOKON SU SHVATILI / Španjolski mediji stali uz Modrića: ' Zaslužuje bolji tretman i više poštovanja'

Image
Foto: profimedia

Modrić je jučerašnjom igrom još jednom pokazao svoju vrijednost

4.10.2023.
16:59
profimedia
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida slavili su s 3-2 kod Napolija u 2.kolu Lige prvaka.

Image
BRAVO, DEČKI /

Sjajan start mladih dinamovaca u Ligi prvaka: Nakon drame s igračem manje stigli do pobjede

Image
BRAVO, DEČKI /

Sjajan start mladih dinamovaca u Ligi prvaka: Nakon drame s igračem manje stigli do pobjede

Real je slavio kod najvećeg konkurenta i napravio veliki kora ka nokaut fazi. Luka Modrić je ušao u igru u 64. minuti, a nakon odlično odigrane utakmice oglasili su se i španjolski mediji koji za Luku imaju samo riječi hvale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tiskanom izdanju španjolskog sportskog dnevnika As objavljen je osvrt utakmice pod naslovom 'Modrić donio red na Maradonu'.

Autor teksta piše kako je trener Reala, Carlo Ancelotti nakon dvije i pol utakmice odlučio uvesti Luku i to u ključnom trenutku. Kada se Real našao u problemu s dodavanjima te nisu pronalazili načine kako izaći iz svoje polovice igrališta Modrić je bio rješenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

‘‘A Hrvat je, kao gotovo uvijek, naredbe svog šefa proveo savršeno. Tražio je loptu kad je nitko nije želio te je suigračima dao dovoljno zraka i samopouzdanja da ostanu živi. U vremenima vrtoglavih ponuda i igrača koji više brinu o svom džepu nego o pristojnom završetku karijere, Modrić je izabrao teži put i uvidio kako ga već na prvom uglu žele umiroviti. I to nije pošteno‘‘, navodi As.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također autor navodi kako u Modrićevoj dobi rijetko tko može biti na vrhunskoj razini u dvije utakmice tjedno.

‘‘Mladi igrači koje klub više cijeni su dobri i imaju noge, ali nitko od njih nije nadvisio Lukine izvedbe u turnirskim utakmicama. Pronaći ravnotežu između minuta i odmora je komplicirano, ali Modrić zaslužuje bolji tretman i više poštovanja nego što je imao od početka sezone. Bit će vremena za mirovinu, ali bez žurbe. Za sada je on i dalje, zbog kvalitete i iskustva, neophodan kad stvari postanu komplicirane. I 30 minuta na Maradoni bilo je dovoljno da to potvrdi‘‘, zaključuje komentator Asa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je jučerašnjom igrom još jednom pokazao svoju vrijednost, a autor teksta dodaje kako nije korektno implicirati da je nogometna starost nastupila u samo tri mjeseca.

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada samo na stream platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo