Španjolski mediji ne odustaju: Mandžukić je jako nezadovoljan!?

Priča o nezadovoljstvu Marija Mandžukića u Atleticu ne prestaje. Iako je naše reprezentativac to više puta opovrgnuo, opet se nastavlja s 'tjeranjem' Mandžukića iz kluba.

4.2.2015.
19:50
VOYO logo

Sada je Punto Pelota objavila i tko će navodno zamijeniti hrvatskog napadača u Madridu. Ukoliko Mandžukić napusti Atletico, nova špica aktualnog španjolskog prvaka trebao bi postati Edinson Cavani iz PSG-a.

Iz nekog razloga ističe se kako je Mandžukić vrlo nezadovoljan činjenicom da je od Torresovo povratka u Atletico sve češće na klupi, te da vrlo ozbiljno razmišlja o odlasku iz kluba. Uz to, opet se ponavlja i priča o zanimanju engleskih klubova - Arsenala i Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko u svemu tome ima istine, možemo samo nagađati, ali nije previše komplicirano doći do statistike i Mandžukićevog učinka u Atleticu. Na klupi baš i ne sjedi, 18 puta je bio u sastavu u španjolskom prvenstvu i svih 18 puta je počeo od prve minute. Propustio je dvije utakmice zbog ozljede nosa i jednu zbog pet žutih kartona. U odigranih 18 utakmica zabio je deset golova, a u zadnja četiri kola ima prosjek od gola po utakmici.

U šest utakmica Lige prvaka zabio je pet komada, jedino mu nije išlo sve savršenou Kupu. Tamo je u dva poraza od Barcelone u četvrtfinalu odigrao samo poluvrijeme. Ukoliko je to dovoljno za nezadovoljstvo i odlazak iz kluba, onda je naš Mandžo stvarno vrlo osjetljiv ili Španjolci od muhe rade - slona...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo