ŠPANJOLSKA IKONA OTIŠLA JE S OVACIJAMA KULTNOG ANFIELDA: / 'Ako je ovo bilo moje zbogom Ligi prvaka, nije to bila loša noć'

Image
Foto: AFP

Emotivne scene po završetku susreta Lige prvaka

7.3.2018.
14:09
AFP
VOYO logo

Španjolac Iker Casillas zahvalio se navijačima Liverpoola koji su ga sinoć s travnjaka ispratili s ovacijama. Legendarni vratar branio je za Porto u ispadanju svoje momčadi od Liverpoola u osmini finala Lige prvaka. Nakon visokih 5:0 iz prvog susreta, u drugom nije bilo golova.

Bio je ponosan zbog ovacija

PORTOVI NAVIJAČI SKANDIRALI IGRAČIMA NAKON ISPADANJA: Voljeni klub bez ikakve šanse, a oni im priredili ovo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Casillas ima 36 godina i nagovijestio je kako bi mu jučerašnja, 171 utakmica u Ligi prvaka, vjerojatno trebala biti posljednja u tom prestižnom natjecanju. Zbog toga je bio ponosan jer je odigrana na Anfieldu u spektakularnoj atmosferi. Casillas je zahvaljujući obranama protiv Engleza stigao do 58. utakmice u Ligi prvaka u kojoj nije primio pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Instagramu je objavio sliku s trenerom engleske momčadi Jurgenom Kloppom, a novinarima je nakon utakmice rekao: "Ako je to bilo moje zbogom Ligi prvaka, nije bila to loša noć. Nisam primio gol na fantastičnom stadionu, ali tko zna što budućnost nosi", prenosi Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad pogledam unazad, mogu reći da sam ponosan na sve što sam ostvario. Hvala navijačima Liverpoola, godinama sam u ovom natjecanju i velika je čast dobiti ovakav pljesak", rekao je Casillas koji je prvi nastup u Ligi prvaka upisao davne 1997. godine u dresu Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo