SKANDAL U REŽIJI HRVATA: / Duje Čop zbog sukoba sa suigračima izbačen iz momčadi

Image
Foto: AFP, MIGUEL RIOPA

Najbolji strijelac momčadi Sportinga iz Gijona, hrvatski nogometne reprezentativac Duje Čop izbačen je iz momčadi i poslan na tribine.

14.1.2017.
21:08
AFP, MIGUEL RIOPA
VOYO logo

Duje Čop nije se našao među 20 igrača koje je trener Abelardo pozvao za sutrašnji susret protiv Eibara (nedjelja, 18.30), a klub nije ponudio nikakvo objašnjenje. Mundo Deportivo tvrdi da je u pozadini njegov sukob s nekoliko suigrača.

VATRENOG I DALJE PROGONI PROMAŠAJ PROTIV REALA: ‘Nemam objašnjenja, ali idući put ću zabiti’

Posvađao se s nekoliko članova prve momčadi istodobno

Naime, Katalonci pišu kako se Hrvat posvađao s nekoliko članova prve momčadi istodobno. I trener momčadi Abelardo donio je dosad najdrastičniji te vjerojatno najteži potez koji je morao povući otkad je na klupi. Čop je započeo 17 utakmica za Sporting ove sezone i najbolji je klupski strijelac. Stoga je ovo veliki udarac za Sporting.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ratnoj nozi s nekim suigračima već neko vrijeme

Katalonci ističu i kako je Čop na ratnoj nozi s nekim suigračima već neko vrijeme. Spominje se kako je Hrvat poludio jer ga se ignorira na travnjaku, a kako Mundo Deportivo ističe, nije zadovoljan odnosom prema njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na utakmici protiv Villarreala tako je ušao u sukob sa suigračem Ismom Lopezom zbog nekih njegovih riješenja u prvom poluvremenu utakmica, a protiv Las Palmasa žestoko se posvađao s Brazilcem Douglasom, tvrde izvori bliski klubu. Na toj utakmici verbalno se sukobio i s Babinom, a trener ih je obojicu izvadio u razmaku od 60. do 65. minute, osobito čudi vađenje najboljeg stijelca jer je Sporting u tim trenucima gubio 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pola momčadi je trenutno protiv Vatrenog

Pola momčadi je trenutno protiv Vatrenog i kako bi riješio situaciju i ne dopustio da se još pogorša, trener Sportinga Abelardo je odlučio poslati Čopa na tribine. U svrhu dobivanja potrebne harmonije u momčadi.

No, Mundo Deportivo izvještava kako je Abelardova odluka iznenadila neke u klubu. Kako i novinara Munda Deportiva koji se pita je li to dobar potez, ako se uzme u obzir loša situacija u kojoj se klub nalazi. Naime, Sporting iz Gijona je u nizu od četiri uzastopna poraza i nalazi se u zoni ispadanja, a Čop je najbolji stijelac ekipe sa šest golova i dva asista u 17 odigranih susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz to, bivši igrač Hajduka i Dinama je treći po minutaži u momčadi. Es.besoccer.com špekulira kako bi, u ovakvoj lošoj situaciji po Vatrenog, Čop mogao napustiti momčad u zimskom prijelaznom roku.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo