ŠPANJOLCI PRONAŠLI MODRIĆU NOVI KLUB: / Jučer ga selili kod Beckhama, a sada ga u senzacionalnoj razmjeni vide u redovima velikana

Image
Foto: Profimedia

Hrvatu je do isteka ugovora ostalo još samo 18 mjeseci,

13.2.2020.
16:44
Profimedia
VOYO logo

Nakon što se ovih dana po španjolskim medijima pisalo kako je hrvatski reprezentativac LukaModrić na meti Beckhamovog Intera iz Miamija, sada se pak pojavila vijest da u Realu razmišljaju o tome da ga ponude milanskom Interu u zamjenu za Milana Skriniara.

Slovak slovi kao jedan od najbolji braniča posljednjih par sezona pa je došao pod povećalo brojnih velikana i super bogataša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski ElDesmarque je taj koji tvrdi da je Real jedan od njih te da su spremni u Inter poslati jednog od svojih ključnih igrača LukuModrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatu je do isteka ugovora ostalo još samo 18 mjeseci, a s obzirom na dob od 34-godine u Madridu lagano razmišljaju o budućnosti bez njega. U Fedeu Valverdeu pronašli su njegovog nasljednika. Ovim putem navodno žele iskoristiti činjenicu da ga Inter već neko vrijeme želi, a Modrić im je bio posebno blizu nakon SP-a u Rusiji.

Kako mu ugovor istječe za 18 mjeseci Realu je ovo ljeto posljednja prilika da nešto zarade na njemu ili ga iskoriste u razmjeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni bi se sigurno savršeno uklopio u Conteove planove te bi Inter s Eriksenom i Brozovićem i Modrićem imao zastrašujući vezni red. Naravno, ako Brozović ne napusti San Siro, jer se i on našao pod povećalom Reala, ali i Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo