ŠPANJOLCI PODVUKLI CRTU ISPOD BARCINE SEZONE: / Rakitić dobio neviđene pohvale, ali jedna rečenica brine mnoge

Image
Foto: AFP

Poznato je da je tražio pobošljanje ugovora, ali je dobio odbijenicu što je potaknulo glasine

29.4.2019.
16:44
AFP
VOYO logo

Nogometaši Barcelone osigurali su u subotu navečer nakon pobjede nad Levanteom osmi naslov prvaka u posljednjih 11 sezona. Messi je opet briljirao, a momčad je pružila još jednu izvanrednu partiju. Španjolska Marca odlučila je povodom toga napravili anketu u kojoj je zatražila čitatelje da ocijene tko je ove sezone bio najbolji igrač. Očekivano, Messi je na samom vrhu, a i Rakitić je dobio palac gore od većine navijača te je među najbolje ocijenjenim igračima. Odmah iza Messija, Ter Stegena, Piquea, Albe i Lengleta.

"Hrvat i ostalih deset", započinje Marca s pohvalama Vatrenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Barcelona's Uruguayan forward Luis Suarez (L) clebrates with Barcelona's Croatian midfielder Ivan Rakitic after scoring during the Spanish league football match between FC Barcelona and Rayo Vallecano de Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona on March 9, 2019. (Photo by LLUIS GENE / AFP)

Ključni igrač

"Još jednu godinu bio je ključni igrač Barcelone. Ivan Rakitić je tip nogometaša kakve Ernesto Valverde uvijek želi u početnih 11. Garantira rad na obrambenim zadaća i veliku sposobnost rješavanja problema koji se pojavljuju u napadu. Međutim, budućnost u klubu mu je upitna", navodi madridski list.

Poznato je da mu je klub obio poboljšati ugovor nakon što je lani odbio PSG i to je dovelo do glasina da će napustiti klub. On je sam u više navrata ponovio kako ima ugovor i da ne namjerava otići s Cam Noua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo