TRANSFER JE NEIZBJEŽAN / Španjolci objavili gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru: 'Riskirao je s Dinamom, ali sada će mu se to isplatiti'

Image

Pisali su da Leipzig za Olma traži golemih 75 milijuna eura, kao i da je Olmo bez imalo razmišljanja prihvatio ugovor

11.9.2021.
12:04
VOYO logo

Španjolski nogometaš, zvijezda RB Leipziga i bivši igrač Dinama, Dani Olmo, zamalo je ostvario životni transfer i to u posljednjim trenucima ljetnog prijelaznog roka. Olma je htjela dovesti Barcelona i navodno je bila vrlo blizu dovođenju svog nekadašnjeg igrača, ali stvar je propala.

Mundo Deportivo prvi je donio vijest da Olmo nastavlja karijeru u Barceloni i to u fotofinišu transfer-roka. Pisali su da Leipzig za Olma traži golemih 75 milijuna eura, kao i da je Olmo bez imalo razmišljanja prihvatio ugovor koji su mu Katalonci predložili posljednjeg dana prijelaznog roka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, transfera na kraju ipak nije bilo. Pisalo se da je glavni razlog taj što Leipzig nema zamjenu za Olma i ne bi je stigli pronaći u tako kratkom roku, a bilo je govora i o kompliciranoj ponudi Barcelone u kojoj su navodno nudili dvogodišnju posudbu Olma uz obvezu otkupa ugovora. Barcelona si zbog financijskih problema i problema s financijskim fair-playem, ne može priuštiti plaćati toliku odštetu pa jedino mogu raditi ovako s posudbama i naknadnom uplatom.

Image

Ipak ide u Barcu?

Cijelu je tu situaciju komentirao Olmo. "Sve se jako brzo dogodilo, nisam niti stigao razmisliti o ponudi", kazao je Olmo za njemačke medije, ali čini se da će ipak imati vremena za razmišljanje o ponudi i to novoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Mundo Deportivo sada objavljuje novi članak u kojem tvrdi kako će Barcelona na zimu krenuti po Olma. Mundo tvrdi kako je Olmo i dalje najveća želja Barcelone i da će na zimu pokušati po treći puta dovesti Olma.

"Olmo je kao kadet napustio Barcelonu. U pitanju su bili sportski razlozi, Dinamo mu je ponudio igranje u prvoj momčadi. Bio je to riskantan ulog, ali se Olmu isplatio. Sada želi slijediti put koji su prošli Gerard Pique, Cesc Fabregas i Eric Garcia - vratiti se u svoj klub", piše tako katalonski medij.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo