propao mu transfer / Spalletti ljut na klupskog direktora, a Perišiću oprašta: 'Kad se ponovno fokusira na Inter, igrat će'

Image
Foto: AP Images

Spalletti je održao svoje 'obećanje' i u sinoćnjem susretu s Lazijom ostavio Perišića na klupi nakon što se ovaj javno izjasnio kako želi napustiti klub

1.2.2019.
9:28
AP Images
VOYO logo

Trener Intera Luciano Spalletti izjavio je kako je Arsenal prevario hrvatskog nogometnog reprezentativca Ivana Perišića, dok je direktora kluba Beppea Marottu optužio kako je nanio veliku štetu klubu otkrivši Perišićev zahtjev za transferom. 

Trener Nerazzura obratio se javnosti nakon dramatičnog ispadanja iz Talijanskog kupa u četvrtfinalnoj fazi od Lazija nakon izvođenja jedanaesteraca. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam je li Marotti bila dobra ideja otkriti da je Perišić zatražio transfer. Ivan je shvatio da ponuda nije onakva kakvom se isprva činila, no šteta je već bila počinjena. Marottin potez samo je opteretio klub i podigao neželjene tenzije."

Spalletti je održao svoje 'obećanje' i u sinoćnjem susretu s Lazijom ostavio Perišića na klupi nakon što se ovaj javno izjasnio kako želi napustiti klub. Ipak, dao je naslutiti kako hrvatski reprezentativac zbog cijele situacije neće biti suočen s nikakvim posljedicama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovakve stvari se stalno događaju u transfer rokovima. Igrači dobivaju unosne ponude i naravno da su im privučeni. Ipak, Ivan je shvatio da je ponuda lažna, da je prevaren i sad je promijenio stav. Uskoro se vraća treninzima, a kad ponovno bude fokusiran samo na Inter, igrat će utakmice", rekao je Spalletti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo