veliki dan za 'modre' / Soudani produžio ugovor s Dinamom: 'Imao sam bogatu ponudu iz Kine, ali nije sve u novcu'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Iako je cijele protekle sezone bio na rubu odlaska u englesku Premijer ligu, točnije u Swansea, dok je ove zime imao ponude iz Kine, Alžirac je ipak produžio vjernost 'modrima'

31.3.2017.
13:01
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je produžio ugovor El Arabiju Hilelu Soudaniju, svom ponajboljem igraču u posljednjih nekoliko godina, piše Sportnet

Iako je cijele protekle sezone bio na rubu odlaska u englesku Premijer ligu, točnije u Swansea, dok je ove zime imao ponude iz Kine, Alžirac je ipak produžio vjernost 'modrima', i to na iduće tri godine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Današnji dan za nas je je kao kada je Ronaldo potpisao novi ugovor s Madridom. Soudani je jedan od najboljih Dinamovih stranaca u povijesti. Prevaga je i generator dobre atmosfere”, izjavio je sportski direktor Dinama Romeo Jozak.

"Ovdje sam četiri godine i nije bilo lako napustiti klub. Sretan sam što ostajem u Dinamu, imamo momčad punu potencijala i drago mi je što mogu pomoći", istaknuo je Alžirac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Soudani je uvjeren da će Dinamo na kraju ipak dobiti bitku s Rijekom i odnijeti naslov prvaka, a tvrdi i kako je odbio bogatu ponudu iz Kine.

"Neće nam biti lako do kraja sezone, ali spremni smo za dvoboje s Rijekom. Ona je na vrhu dijelom i našom krivicom. Inače, odlučio sam prije nekoliko dana staviti potpis na novi ugovor s Dinamom, imao sam i bogatu ponudu iz Kine, ali nije sve u novcu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja obitelj jako voli Zagreb, od početka su bili za moj ostanak i sretni su što ostajem. Suigrači me cijene i zadovoljan sam ovom odlukom", rekao je Soudani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo