krucijalna utakmica / Soudani za RTL poručuje: 'Dinamo se u Rijeci vraća s pobjedom!'

U Rijeci se uoči derbija s Dinamom najviše pribojavaju Alžirca El Arabija Hilala Soudani ili Mr. Derbyja. On poručuje - Dinamo se vraća s pobjedom

6.4.2017.
19:16
VOYO logo

Ležerna šetnja Maksimirom uoči subotnjeg ligaškog okršaja.

Mister Derby je pred Rijeku smiren - jer za ovakve utakmice on je majstor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Siguran sam da će to biti dobra utakmica za obje ekipe, ali sam isto tako uvjeren da ćemo uzeti tri boda i vratiti se kući s pobjedom", tvrdi Soudani.

Kojom bi preokrenuli borbu za vrh ljestvice jer Rijeka im bježi samo četiri boda. Ipak, neće biti lako jer Modri su dosta patili na gostovanjima, u tri nastupa na Rujevici još nisu odnijeli pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bih rekao da će ova utakmica odlučiti prvenstvo, ali sigurno da je to jedna velika utakmica koja će promijeniti dosta toga. Ostalo ih je još dosta do kraja. Svašta se još može dogoditi, ali svakako da je ovo krucijalna utakmica."

Upravo u takvim utakmicama najbolji igrač i strijelac hrvatskog prvaka u 10 susreta s Rijekom, derbi je rješavao čak sedam puta. Ipak, jednog se okršaja baš i ne prisjeća rado. Rijeka je jesenas na domaćem terenu slavila 5:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad u domaćem prvenstvu nismo izgubili u tako važnoj utakmici, tako da je želimo što prije zaboraviti. To je najgora utakmica otkad sam došao u Dinamo", kaže Soudani.

Zamalo je i otišao ovo ljeto, ali ipak je potpisao ugovor na još tri godine. Ali hoće li u modrom dresu odraditi baš sve tri?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam zbog toga i sigurno sam to napravio da bih ostao ovdje. Sad sam koncentriran samo na to, na uspjehe s Dinamom, ali kao što znate, u svijetu nogometa ništa nije garantirano", poručuje Alžirac. 

Nakon 11 godina niti Dinamova titula nije garantirana. Na Rujevici se možda lomi prvenstvo, a Mister Derbi želi Rijeci pokvariti planove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo