Bivša zvijezda Dinama / Soudani: 'Dinamo će za Olma lagano dobiti 40 milijuna eura, lošiji od njega prodaju se za 60-70...'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL/Nottingham Forrest

Bivši dinamovac trenutno je na radu u engleskom Nottingham Forrestu, gdje još uvijek ne može na teren zbog ozljede

12.4.2019.
8:25
Goran Stanzl/PIXSELL/Nottingham Forrest
VOYO logo

Da je Dani Olmo najbolji igrač u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi već odavno nije upitno. Već je Dani postao purger sa španjolskom putovnicom. S godinama je stasao u ozbiljnog igrača čak i na europskoj razini.

Mogli smo to i vidjeti ove sezone u Europskoj ligi u kojoj je bio veliki faktor razlike na terenu i bez problema stvarao višak driblinzima i proigravanjima, bilo sa sredine, bilo s krilnih pozicija Naravno, nakon ove sezone bit će ga teško zadržati u Dinamu, a njegov bivši suigrač El Arbi Hilel Soudani smatra da će Dinamo na njemu zaraditi rekordnu svotu od transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Olmo vrijedi više od 40 milijuna eura! Zato mislim da će Dinamo za njega lagano dobiti tu cifru. Ove je sezone igrao čudesno. Iz utakmice u utakmicu bivao je sve bolji. On je jedan od najboljih mladih igrača Europe. Pa vidite da se mnogi mladi momci koji nisu dobri kao Olmo prodaju za 60 ili 70 milijuna eura, rekao je Soudani u razgovoru za Sportske novosti.

Bivši dinamovac trenutno je na radu u engleskom Nottingham Forrestu, gdje još uvijek ne može na teren zbog ozljede, ali ubrzo će se vratiti. Prisjetio se tako dana koje je proveo s Olmom u Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dijelio sam se njim svlačionicu i uvjeravam vas da je Dani mladić potpuno fokusiran na nogomet. Nevjerojatno je psihički stabilan momak. Ne govorim to zato jer je on moj bivši suigrač. To su gole činjenice", zaključio je Alžirac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo