NOVI SUIGRAČI / Sosa i Šutalo izašli pred novinare: 'Travnjak na Rujevici nije dobar, nije idealan, znao je biti bolji'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Novi suigrači u nizozemskom Ajaxu izašli su danas u Rijeci pred novinare

6.9.2023.
17:37
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Borna Sosa i Josip Šutalo obratili su se novinarima uoči kvalifikacijskih utakmica za Europsko prvenstvo 2024. u Njemačkoj. Hrvatska igra s Latvijom u Rijeci 8. rujna te tri dana zatim u Jerevanu kod Armenije.

Image
UOČI LATVIJE /

Dalić ima moguću dilemu oko Perišića, a jedna njegova izjava sugerira da od presedana neće biti ništa

Image
UOČI LATVIJE /

Dalić ima moguću dilemu oko Perišića, a jedna njegova izjava sugerira da od presedana neće biti ništa

Podsjetimo, Hrvatska je u prve dvije utakmice osvojila četiri boda, remijem protiv Walesa u Splitu i pobjedom kod Turske

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šutalo: Iznenadilo me što sam bio kapetan Ajaxa

Ajax je velik klub i sretan sam što sam ostvario taj transfer, imaju stil igre kakav meni odgovara. Ne mogu puno više od toga reći. Iznenadio sam se kad su mi u Ajaxu dali kapetansku traku. Trener mi je rekao da ću biti treći po hijerarhiji što se kapetana tiče. Mislim da sam se snašao dobro.

Boško Šutalo se vraća od teške ozljede. Znamo svi njegovu kvalitetu, trebat će mu neko vrijeme da se privikne na tempo jer nije dugo igrao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sosa: Imao sam šest-sedam ponuda

Ajax je velik klub, ekipa je mlada, Josip i ja smo jedni od starijih igrača tamo. Važno je da se ta ekipa skupi što prije. Bilo je sigurno šest-sedam službenih ponuda koje je Stuttgart odbio, uglavnom jer smo bili u borbi za ostanak. Izašli su mi ususret, bilo je malo strasno zadnji dan. Imam lijepe uspomene u Ajaxu.

Travnjak na Rujevici nije dobar, nije idealan, znao je biti bolji. Dosta je sklizak. Sačuvat ćemo ga par dana jer će nam morati biti dobar za utakmicu. Nama u prilog ide to da travnjak bude dobar kako bi mogli bolje igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josip i ja nismo igrali zajedno u Dinamu, Ja sam taman otišao u Stuttgart kad je on počeo igrati za prvu momčad Dinama. S Jakovom Medićem se odlično poznajem, igrali smo zajedno i ljetovali. Naše obitelji su u dobrim odnosima. Mislim da je bio sretan kad sam ja došao u Ajax.

Španjolska u Ligi nacija? Nemamo si što zamjeriti. Potukli smo se s najboljima, žao nam je, naravno, što nismo osvojili zlato, ljepše bi to izgledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fantastične borbe s FNC-a 12 iz pulske Arene ekskluzivno možete pogledati na streaming platformi Voyo.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo