ZAHLADILI ODNOSI / Sopiću prijeti otkaz u Rijeci nakon svađe s najvećom zvijezdom ekipe

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Ostaje nam vidjeti ima li Damir Mišković još povjerenja u Sopića i je li dobro za atmosferu u klubu da Sopić ostane

24.5.2024.
9:38
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Nakon druge finalne utakmice Hrvatskog nogometnog kupa i poraza Rijeke od Dinama rezultatom od 1-3 na Rujevici, u pitanje se dovodi budućnost Željka Sopića na klupi Rijeke.

Image
BIZARNA SITUACIJA /

Skandal u finalu Kupa Srbije: 'Oteta titula će zasigurno biti predmet preispitivanja'

Image
BIZARNA SITUACIJA /

Skandal u finalu Kupa Srbije: 'Oteta titula će zasigurno biti predmet preispitivanja'

Strijelci golova za Dinamo bili su Petar Sučić, Martin Baturina i Marko Bulat, a utješni pogodak za Rijeku zabio je Toni Fruk izvrsnim udarcem iz slobodnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon finala Sopić je dao izjavu za novinare o tome zašto je zamijenio Marka Pjacu na poluvremenu u kojoj je rekao:

"Pjaca je odigrao jako puno utakmica ove sezone, bio je i na nekim terapijama. Mislim da je najpametnije bilo izvaditi ga iz igre, da se nešto ne dogodi jer ide i na Euro. Znamo u kakvom su stanju njegova koljena, izdržala su cijelu sezonu, da je ostalo 1:0 na poluvremenu, vjerojatno ne bi izašao, ali kod 2:0 nema smisla riskirati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova izjava se nikako nije svidjela Pjaci te je kasnije pomalo ljutit rekao novinarima: "Nemam problema s koljenima, osjećam se jako dobro i mislim da se dugo nisam ovako dobro osjećao što se tiče koljena. Definitivno nisam zamijenjen zbog toga. Nisam tražio zamjenu, to je trenerova odluka, makar nisam siguran zašto."

Ovom svađom preko novinara Sopić i Pjaca su nam dali uvid da u svlačionici Rijeke ipak nije sve tako bajno te da je dio igrača nezadovoljan Sopićem i kako ne bi imali ništa protiv njegovog odlaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka je sa Sopićem stigla do dobrog rezultata s drugim mjestom u HNL-u i finalom kupa, ali ostaje nam vidjeti ima li Damir Mišković još povjerenja u Sopića i je li dobro za atmosferu u klubu da Sopić ostane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve u svemu ako bi do smjene došlo, prvi favorit za zamjenu bi bio Silvijo Čabraja koji je Miškovićev miljenik te radi fantastičan posao u Lokomotivi.

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo