POČINJU PRIPREME /

Sopić optimističan: 'Radit ćemo na unapređenju onoga što smo postigli proteklih devet mjeseci'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Neki igrači koji su bili zauzeti obavezama u svojim reprezentacijama priključit će nam se kasnije, a povratak Marka Pjace i Marca Pašalića ovisit će o njihovim nastupima na Europskom prvenstvu

20.6.2024.
13:30
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Rijeke započinju svoje pripreme za nadolazeću natjecateljsku sezonu 2024./2025. prvim treningom u četvrtak u 19 sati u svojem kampu. Prva službena utakmica zakazana je za 25. srpnja kada će u 2. pretkolu UEFA Europske lige gostovati kod pobjednika dvoboja između mađarskog Paksija i rumunjskog Corvinula.

Image
ŽELI OSTATI U EUROPI, ALI... /

Pregovori su propali i sada napušta Dinamo: Plavi su ga pustili zbog cijene

Image
ŽELI OSTATI U EUROPI, ALI... /

Pregovori su propali i sada napušta Dinamo: Plavi su ga pustili zbog cijene

Pripreme će započeti dijelom u Rijeci, od 20. lipnja do 7. srpnja, tijekom kojih su planirane dvije prijateljske utakmice protiv Kopra 29. lipnja i Primorje Ajdovščina 6. srpnja. Središnji dio priprema održat će se u austrijskom Schladmingu, gdje će Rijeka odigrati četiri prijateljske utakmice: protiv Nyiregyhaze 10. srpnja, Karlsruhera 13. srpnja, RB Salzburga 17. srpnja, a za 18. srpnja još je uvijek potrebno definirati protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Željko Sopić izrazio je optimizam uoči početka priprema:

"Pred nama je pet tjedana priprema tijekom kojih planiramo odigrati ukupno šest prijateljskih utakmica. Imamo dovoljno vremena za eksperimentiranje s različitim taktičkim opcijama i podizanje fizičke spreme naših igrača. Radit ćemo na unapređenju onoga što smo postigli proteklih devet mjeseci. Neki igrači koji su bili zauzeti obavezama u svojim reprezentacijama priključit će nam se kasnije, a povratak Marka Pjace i Marca Pašalića ovisit će o njihovim nastupima na Europskom prvenstvu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na prvom treningu sudjelovat će svi igrači osim onih koji su trenutačno zauzeti reprezentacijskim obavezama i onih koji se vraćaju s posudbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo