Na kraju sezone / Solskjaer još nije 'kupio" Unitedovu legendu: 'Ne bih mu još dao ugovor'

Image
Foto: AP Images

Manchester United Olea Gunnara Solskjaera i dalje izgleda nezaustavljivo

19.2.2019.
8:47
AP Images
VOYO logo

Da nije bilo poraza od PSG-a, Ole Gunnar Solskjaer za svoj bi posao dosad odrađen kao trener Manchester Uniteda zaradio - šesticu. Međutim, nakon prolaska Chelseaja u FA kupu teško da i zaslužuje manje.

"Kritizirani smo nakon PSG-a, a sad su svi odigrali kako smo se dogovorili. Predstava je bila vrhunska, naša je taktika djelovala. Tražio sam od svojih veznih igrača da pritisnu više i dođu u kazneni prostor i to je upalilo, a obrana u drugom poluvremenu bila je fantastična“, jako je zadovoljan bio Manchesterov trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Chelsea je dobra momčad, ima svoj stil igre, ali Juan Mata napravio je fantastičan posao na Jorginhu i bili smo obrambeno savršeni. Veliki je ovo rezultat.“

Iako je United pobijedio u 11 utakmica od 13 pod Norvežaninom, njegov bivši suigrač, a sada komentator, Garry Neville još mu ne bi dao ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ole ih je naučio da igraju sa samopouzdanjem i vjerom, to je nevjerojatno! Da ste me pitali prije nekog vremena mogu li oni igrati sa samopouzdanjem i pozitivnom arogancijom, rekao bih da ne mogu. Ali oni sada tako igraju", govorio je Neville.

"Ne bih mu dao ugovor još. Neka igrači ostanu gladni, neka se bore do kraja sezone za njega i onda mu dajte posao."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo