SOLSKJAER BEZ KOČNICE NAKON VELIKE POBJEDE: / Istina je da se Man Utd probudio, no mogu li navijači sanjati ovo što govori!?

Image
Foto: AFP

'To je ovaj klub, to je ono što mi radimo. To je Manchester United'

7.3.2019.
8:08
AFP
VOYO logo

Nakon što je Jose Mourinho izgubio vlast nad svlačionicom Manchester Uniteda čelništvo slavnog kluba s Old Trafforda reagiralo je na način koji je kod mnogih navijača ostavljao upitnike iznad glava. Ne zato što ne poznaju i ne poštuju klupsku legendu koja je trebala stići u klub već stoga što su smatrali da Ole Gunnar Solskjaer jednostavno nema dovoljno iskustva za prihvatiti posao koji mu se nudio.

Image
NEVIĐENA DRAMA U PARIZU: /

United sumnjivim penalom u zadnjim sekundama izbacio favoriziranog domaćina!

Image
NEVIĐENA DRAMA U PARIZU: /

United sumnjivim penalom u zadnjim sekundama izbacio favoriziranog domaćina!

Nekoliko mjeseci kasnije, Manchester United je probuđeni div engleskog nogometa, njegova serija pozitivnih rezultata i dalje fascinira, a nastavljena je na Parku prinčeva u srijedu kada se tome malo tko nadao. Bez čak desetorice bitnih igrača, odnosno bez Jonesa, Darmiana, Herrere, Valencije, Pogbe, Matića, Lingarda, Mate, Martiala i Alexisa Sancheza, i s 0-2 na domaćem terenu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, šanse Uniteda bile su, blago rečeno, male.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'To smo mi'

No, Solskjaer je napravio ono što otočki mediji nazivaju čudom i danas ima razloga za slavlje. Premda se iz njegovih riječi ne očitava euforija. Važnije, očitava se vjera u sastav koji vodi i ambicija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je ovaj klub, to je ono što mi radimo. To je Manchester United."

A United je postao prva momčad koja je izborila nastavak natjecanja u Ligi prvaka nakon što je u prvoj utakmici na domaćem terenu upisala poraz od dva ili više golova razlike. Zato će i po prvi put od 2014. godine igrati među posljednjih osam u elitnom natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možemo do kraja, ali pričekat ćemo ždrijeb i ulaziti u dvoboje kako će oni stizati. Bila je ovo tipična večer za Manchester United. Osjećamo veliki ponos. Igrači su bili sjajni, usredotočeni, poslušali su sve ono što im je rečeno kao na treningu, a na travnjaku su znali kako se dobro braniti. Bilo je tu puno kvalitete."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve se rano otvorilo

"Željeli smo rani pogodak, ali mu se nismo nadali već u drugoj minuti. To je otvorilo utakmicu. Znali smo da ćemo patiti, tako je to kad se braniš protiv Kyliana Mbappea i Angela di Marije. Bili smo svjesni da otvoreni prostor znači smrt", bio je jasan Solskjaer koji je i ovom utakmicom dokazao da bi od statusa privremenog menadžera Manchester Uniteda trebao dobiti i ugovor bez ovog 'privremeni' ispred pozicije koju obnaša...

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo