SOLARIJEV START IZ SNOVA: / Real je u potrazi za trenerom, a ovo što radi privremeno rješenje nije napravio nitko nikada

Image
Foto: AFP

Solari zavrjeđuje šansu dokazati se kao Realov trener

12.11.2018.
10:50
AFP
VOYO logo

Četvrtu uzastopnu pobjedu upisali su nogometaši Real Madrida pod vodstvom privremenog trenerskog rješenja. Ono što je 'kašljucalo' i zastajkivalo u naumima otišlog Julena Lopeteguija zasad savršeno djeluje pod palicom Santiaga Solarija koji u klubu čiji je i igrač bio ima status privremenog obnašatelja dužnosti trenera prve momčadi.

Navodno u Real Madridu sad razmišljaju prepustiti mu momčad u ruke do kraja sezone, što itekako ima podlogu ako se zna da kroz 116 godina dugu klupsku povijest niti jedan trener nije startao ovako uvjerljivo kao on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četiri pobjede, +13 gol-razlika

Solari je, naime, momčad doveo do četvrte uzastopne pobjede čime je postao i prvi Realov trener od Manuela Pellegrinija kojem je to pošlo za rukom (sedam pobjeda 2009.), ali je do njih stigao uvjerljivije od svih ostalih koji su sjedili na Realovoj klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Solarijev Real je, naime, u četiri utakmice pod njegovim vodstvom stigao do dvanaest bodova uz razliku pogodaka +13 u čemu su i tri utakmice bez primljenog pogotka. Niz čine pobjeda u Kupu kralja protiv Melille (4-0), ligaška slavlja protiv Valladolida (2-0) i Celte (4-2) te slavlje u Ligi prvaka protiv Viktorije Plzen (5-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo