stao u obranu svoje odluke /

Solari otkrio žrtvu našeg veznjaka: 'Modrić je igrao pod temperaturom 39,4!'

Image
Foto: AP Images

Trener Reala Santiago Solari odgovorio je na žestoke kritike navijača nakon remija s Villarrealom

5.1.2019.
13:00
AP Images
VOYO logo

Madridski Real ponovno je u krizi. Pet izgubljenih bodova u posljednjih pet kola dovoljni su da se na Santiago Bernabeu oglasi uzbuna. 

Zaostatak za vodećom Barcelonom sada je sedam bodova, a s obzirom na to da je krenula nova godina, a sezona je gotovo na pola puta, navijači nemaju milosti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zaostaloj utakmici 17. kola španjolskog nogometnog prvenstva na gostovanju kod Villarreala 'kraljevi' su odigrali samo 2:2, a trener Santiago Solari nakon utakmice se našao pod paljbom kritika.

Jedna od stvari koje mu zamjeraju je i vađenje Luke Modrića iz igre u 63. minuti, kada je Real još uvijek 'ganjao' rezultat koji u konačnici nije ulovio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka se oporavlja od prehlade i dao je najviše što je trenutno mogao. Sretan sam da je uoopće mogao odigrati tih 60, 65 minuta, tako smo ustvari i planirali prije utakmice", rekao je Solari nakon susreta i tako se opravdao navijačima europskog prvaka.

Ponudio je i dodatna pojašnjenja, otkrivši tako svoju frustraciju nemilosrdnim sistemom i zgusnutim rasporedom zbog kojeg, prema mišljenju Argentinca, njegova momčad ne pruža najbolje izvedbe. 

"Igrači nemaju vremena za rekuperaciju. Bale je u Vigu igrao s otečenim gležnjem u drugom poluvremenu, Benzema je jedan od najvelikodušnijih napadača koje znam, Lucas svaku utakmicu trči 14 kilometara, Carvajal ima ogromno srce, a Modrić je neki dan igrao s temperaturom od 39.4 Celcijusa jer je bilo važno da igra taj dan. Požrtvovnost naših igrača je neupitna i oni to iznova dokazuju", objasnio je Solari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo