SOLARI RAZLJUTIO MODRIĆA: / Trener Reala nakon utakmice odmah krenuo u zagrljaj Hrvatu, otrkiveno što mu je rekao

Image
Foto: AFP

Izvadio ga je iz igre u trenutku kad je Real još uvijek nije osigurao pobjedu.

3.12.2018.
17:08
AFP
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić nije bio presretan nakon što ga je trener Santiago Solari odlučio povući iz igre u 71. minuti utakmice s Valencijom. O tome se u ponedjeljak raspisala madridska Marca koja navodi da je Solari izvadio Modrića iz igre u trenucima kada utakmica još nije bila odlučena, što je bila odluka koja je isfrustrirala 33-godišnjaka.

Ne želi još jednu svađu

"Zbog toga je poslije posljednjeg zvižduka trener brzo potražio Modrića. Solari nije želio da se stvori jaz s jednim od ključnih igrača, istim čovjekom koji će osvojiti Zlatnu loptu. Modrić je ključan za momčad i Solari to zna. Potreban mu je veznjak i svjestan je da najbolji nogomet momčadi prolazi kroz njegove kopačke", piše novinar Marcin Jose Felix Diaz i nastavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric reacts during the Spanish league football match between Real Madrid CF and Club Deportivo Leganes SAD at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on September 1, 2018. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)

"Argentinac se okrenuo prema klupi i pronašao je Hrvata za zagrljaj i kratki dijalog kojim mu je dao do znanja koliko je važan usprkos zamjeni. Pozitivno je to što je Modrić opet u formi, a to je posebno dobra vijest uzme li se u obzir koliko je još do kraj sezone", ističe.

Za kraj navodi da je Solari možda, s obzirom na odnos kakav trenutno ima sa Iscom, znao da mora pokazati zajedništvo s Modrićem, što je za njega puno bolje nego da ima dvojicu igrača protiv sebe u svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo