SJEĆATE LI SE OVOG MAJSTORA? / Šokirat će vas kako danas izgleda legendarni srpski napadač rodom iz Vinkovaca i kako je nekada izgledao

Image

Karijeru je počeo u hrvatskim klubovima, igrao je za Dinamo iz Vinkovaca, zatim i za Osijek, a onda je zbog rata pobjegao u Srbiju

25.10.2022.
9:32
VOYO logo

Igrao je u velikim klubovima poput PSG-a, doduše onog prije katarske renesanse, zatim Stuttgarta, Wolfsburga, HSV-a, Nice, ali većinom ga svi pamte po neobičnoj frizuri i jednako tako čudnom ponašanju.

Nekadašnji srpski reprezentativac i golgeter, rođen u Vinkovcima, Danijel Ljuboja, karijeru je počeo u hrvatskim klubovima, igrao je za Dinamo iz Vinkovaca, zatim i za Osijek, a onda je zbog rata pobjegao u Srbiju i nastavio je Crvenoj zvezdi da bi zatim prešao u Socheaux.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Danas izgleda kao pravoslavni pop

Tek u Francuskoj je Ljuboja postao internacionalno poznat, a da ga baš dobro upamte pobrinuo se i osebujnim imidžom. Nosio je irokezu na glavi, ali ne običnu već ju je dodatno farbao kako bi bila što upečatljivija. U karijeri je odigrao 526 utakmica, zabio je 152 gola i 34 namjestio, a upisao je i 23 nastupa za Srbiju i Crnu Goru te dva za Srbiju.

Međutim, da kojim slučajem danas naletite na Ljuboju, koji se bavi posredovanjem prilikom nogometnih transfera, posebice u Francuskoj, teško da biste ga prepoznali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljuboja, naime, danas više sliči na pravoslavnog popa nego na onog Ljuboju kojeg ste nekada imali prilike gledati. Ljuboja nema službeni Instagram, ali se na njemu mogu pronaći neke njegove novije slike, a jednu ima i s Dejanom Lovrenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo