NIJE MU JASNO / Šokirao se kada je vidio kako to rade u Barceloni. Aguero došao sat i pol prije treninga i ostao zatečen

Image

Aguera su, nažalost, u Barceloni dočekale same nedaće

6.9.2021.
21:54
VOYO logo

Argentinski nogometaš, Sergio Aguero, stigao je početkom sezone kao slobodan igrač iz Manchester Cityja u Barcelonu i trebao bi biti veliko pojačanje Katalonaca, naravno ako ostane zdrav.

Aguera su, nažalost, u Barceloni dočekale same nedaće. Prvo je klub ostao bez Lionela Messija koji je kao slobodan igrač otišao u PSG, a Aguero je došao na Camp Nou upravo kako bi igrao s njim. Onda su imali pravu sapunicu s registracijom Aguera jer Barcelona je u golemim financijskim problemima i mnogi su se igrači morali odreći svojih plaća kako bi klub mogao registrirati nove igrače, pa tako i Aguera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Šok na treningu

Na koncu, Aguero još uvijek nije potpuno spreman za natjecateljski nogomet zbog ranije ozljede, a Španjolci nagađaju kako bi se trebao vratiti tek u listopadu. No, Aguera je osim toga dočekao i šok na treningu.

Naime, Aguero je otkrio u jednom videorazgovoru na TikToku kako je primijetio golemu razliku između treninga Cityja i Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Cityju smo dolazili sat i pol prije treninga, ali ovdje svi dolaze trideset minuta ranije. Pokušao sam doći barem sat vremena ranije kako bih vježbao u teretani, ali tamo nije bilo nikoga. Sve je bilo zatvoreno, ne mogu to razumjeti", rekao je Aguero.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo