ŠOKIRANI VATRENI JEDVA PRONALAZILI RIJEČI: / 'Teško nam je, čitavu naciju smo razočarali'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Andrej Kramarić pokušavao je u napadu Vatrenih, bio je agilan ali nije uspio zabiti gol. Hrvatska je na kraju razočarala i protiv Finske remizirala 1-1.

6.10.2017.
23:06
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

"Teško mi je u ovom trenutku nešto posebno pričati. Sad smo svi, čitava nacija, razočarani. Sad se moramo boriti na teškom gostovanju za play-off. Zašto? Ne znam. Jednostavno, srce i mozak žele, ali to ne pokazujemo na terenu. U Ukrajini moramo dati ono što su navijači zaslužili", kazao je za kamere HTV-a Andrej Kramarić i dodao:

[FOTO, VIDEO] DEBAKL NA RUJEVICI: Čačićeva momčad nije uspjela pobijediti ni Finsku, Hrvatska daleko od plasmana na SP!

"Prije ljeta smo bili u super poziciji. Već smo pričali da smo u Rusiji, ali sad je ispalo da nismo ni približno blizu igara u klubovima. Moramo se sabrati jer, jednostavno, neće biti dobro. Svi znamo što nas čeka u Ukrajini. Ja se iskreno nadam da ćemo se na kraju veseliti. Možda ne kao prvi, ali na kraju ipak kao drugi, iz play-offa. Žao mi je zbog ove situacije, ali dat ćemo sve od sebe da izborimo Mundijal".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vida je također stao pred kamere. Tužnim tonom kazao je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na kraju moramo reći da nismo zaslužili danas pobijediti. Pokušavali smo, kombinirali, ali kad smo zabili gol povukli smo se, Finci su uzeli posjed, igru, dijagonale i tu je palo. Teško mi je bilo što kazati, vruća je glava, ali mora biti pošten i reći na nešto ne štima. Nećemo praviti drame, treba se jako dobro zamisliti, ali u Urajini će biti jako teško. To nam je zadnji vlak. Moramo biti pravi u Kijevu. Pokušat ćemo se pribrati, odigrati mušku utakmicu. Ševčenko je podignuo momčad, Jermoljenko je pakleni igrač. Moramo se vratiti na početak, razumijemo publiku, žao mi je naših navijača ali možemo obećati da nećemo odigrati slabo kao danas.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo