ŠTO JE ČOVJEK MORAO PROŽIVJETI / Šokantno priznanje Zlatana Ibrahimovića: 'Šest mjeseci nisam spavao, bio sam na lijekovima. Nikada u životu nisam tako patio'

Image
Foto: Porfimedia

Zlatan je bio prvak s Milanom prije 11 godina te i ove godine

26.5.2022.
14:58
Porfimedia
VOYO logo

Milan je nakon 11 dugih godina ponovno prvak Italije. Rossoneri su osigurali naslov prvaka Serie A u posljednjem kolu sezone, a jedan od najemotivnijih trenutaka u karijeri doživio je veliki Zlatan Ibrahimović.

Image
NEMA KRAJA FEŠTI /

Zlatan ne može bez ovog narodnjaka: Stavio naočale na glavu, šal oko vrata i napravio kaos

Image
NEMA KRAJA FEŠTI /

Zlatan ne može bez ovog narodnjaka: Stavio naočale na glavu, šal oko vrata i napravio kaos

Još se uvijek ne zna hoće li švedski napadač nastaviti karijeru ili će se odlučiti na mirovinu. Poznato je kako je cijelu sezonu muku mučio s ozljedama, a talijanski mediji nedavno su pisali kako bi mu Milan mogao ponuditi jednu od direktorskih funkcija ako odluči okačiti kopačke o klin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer je iz Milana stigla vijest kako će 40-godišnji Ibra biti podvrgnut operaciji koljena, zbog koje će izbivati s terena na sedam, osam mjeseci. Nakon takve vijesti, mnogi misle kako će Ibrahimović ipak otići u mirovinu.

Image
Foto: Profimedia

'Nikada nisam tako patio'

Sada je i sam nogometaš objasnio kako je izgledala njegova sezona i kroz što je sve morao proći kako bi Milan ponovno bio prvak, baš kao što je bio i prije 11 godina sa Šveđaninom u sastavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadnjih šest mjeseci igrao sam bez križnih ligamenata u lijevom koljenu. Koljeno mi je otečeno šest mjeseci. Mogao sam trenirati s momčadi samo deset puta u posljednjih šest mjeseci. Dobio sam više od 20 injekcija u šest mjeseci. Praznio sam koljeno jednom tjedno šest mjeseci. Lijekovi provi bolova svaki dan šest mjeseci. Jedva sam spavao od bolova tih šest mjeseci. Nikada u životu nisam tako patio na terenu i izvan njega. Nemoguće sam učinio mogućim. U mislima mi je bio samo jedan cilj, učiniti suigrače i trenera prvakom Italije jer sam im dao obećanje. Danas imam novi ligament i novi trofej", napisao je Ibra na svojem Instagram profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U objavi je i fotografija njegova koljena te je očito operacija dobro prošla, ali pitanje kada ćemo ga ponovno gledati na nogometnim travnjacima i hoćemo li uopće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo