POTPUNO PROPAO / Bivša zvijezda Reala na Interpolovoj tjeralici zbog trgovine drogom!

Bivša zvijezda Reala, Napolija, Corinthiansa Fredy Rincon (48) nalazi se na tjeralici Interpola zbog navodne umiješanosti u poslove narko-kartela u Kolumbiji.

30.4.2015.
13:55
VOYO logo

Prema pisanju kolumbijskih medija ovog nekad sjajnog nogometaša, trećeg najboljeg kolumbijskog strijelca svih vremena koji je početkom 90-tih zaluđivao nogometni svijet, povezuje se s zloglasnim narko-bosom Pablom Rayom Montoyom, čovjekom koji spada u red najjačih svjetskih narko kraljeva. Rincon je upetljan u pranje novca i trgovinu narkoticima. Kolumbijski mediji narko bosa Montoyu su prozvali "šefom svih šefova".

Što se tiče njegove karijere, dovoljno je samo spomenuti kako je Rincon bio slavno ime kolumbijske generacije koja je igrala na dva uzastopna SP-a 1990. u Italiji, i 1994. u SAD-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, unatoč velikom talentu koji je posjedovala, ta kolumbijska generacija nikada nije napravila neki veliki razultat. Iako se od nje očekivalo jako puno. Bila je to ona famozna reprezentacija s Valderramom kao kapetanom i simbolom momčadi.

Upravo je Valderrama kao kapetan momčadi svjedočio Rinconovom golu Njemačkoj u sudačkoj nadoknadi na SP-u u Italiji 1990, koji je Kolumbiju odveo u drugi krug, a u onoj slavnoj pobjedi 5:0 protiv Argentine u Buenos Airesu u kvalifikacijama za SP 1994. bio je ključan igrač zabivši dva pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Europi je igrao za Napoli i Real, no, nije se baš iskazao pa se Rincon brzo vratio u Južnu Ameriku, nogometu koji mu je oduvijek više odgovarao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da budemo precizniji, vratio se u Brazil gdje je igrao za Palmeiras, Santos, Cruzeiro i Corinthians s kojim je osvojio dva naslova prvaka i Svjetsko klupsko prvenstvo 2000. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo