Šok za Splićane: Umalo završili u zatvoru

Fulham je čelnicima Splita poklonio pet ulaznica za muzej voštanih figura Madame Tussauds.

7.8.2011.
15:41
VOYO logo

Poklon za poznati muzej dobio je predsjednik Splita Slaven Žužul i njegova pratnja, ali umjesto razgledavanja voštanih figura umalo su završili u zatvoru.

"Predstavnici Fulhama častili su nas ulaznicama za muzej voštanih figura Madame Tussauds. Kad smo došli pred ulaz rekli su nam da stanemo sa strane jer su ulaznice ukradene. Na sreću, shvatili su da se radi o delegaciji RNK Split te da nemamo ništa s time", rekao je predstavnik splitskog kluba Jerko Trogrlić za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Žužul se odmah nakon utakmice vratio u Split, tako da on nije bio u delegaciji koja se trebala zaputiti u muzej. Unatoč incidentu, Splićani ističu kako su dočekani na visokom nivou te se nadaju da će ovaj nesporazum uskoro biti riješen.

"Nije nam bilo svejedno. Tko bi očekivao da vam netko poklon kupi kod švercera. Pokušali smo nazvati glasnogovornicu i predsjednika Fulhama, ali kako je bila subota, nitko nam se nije javljao. Ostavio sam im poruku na sekretarici. Očekujem da nam se jave i objasne kako je došlo do ovog nesporazuma", rekao je Trogrlić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107290940006 arti-201107280860006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo