ŠOK ZA NAVIJAČE ARSENALA: / Dvije najveće zvijezde na ljeto napuštaju klub!?

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

U engleskom nogometnom velikanu Arsenalu sve su više zabrinuti da će predstojeće ljeto ostati bez svoje dvije najveće zvijezde, piše Daily Star.

11.1.2017.
9:34
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

Dok je Olivier Giroud potvrdio da je blizu produljenja ugovora s Topnicima, sve su veći izgledi da će Mesut Özil i Alexis Sanchez na ljeto napustiti Emirates. Obojici ugovor istječe 2018.. a kako pregovori oko produljenja dosad nisu bili uspješni, epilog bi mogao biti rastanak na kraju sezone.

Image
LUDNICA PRIJELAZNOG ROKA: /

Arsenal nudi 65 milijuna eura za talijansko čudo, klub traži 100 milijuna!

Image
LUDNICA PRIJELAZNOG ROKA: /

Arsenal nudi 65 milijuna eura za talijansko čudo, klub traži 100 milijuna!

Žele plaću poput Pogbe

Özil je u Arsenal došao 2013. iz Real Madrida, a godinu kasnije je iz Barcelone stigao i Sanchez. U međuvremenu su postali nositelji igre Wengerove momčadi, a ove sezone posebno briljira Čileanac koji na kontu ima već 15 golova i 13 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasno je da klub nastoji napraviti sve da ih zadrži u svojim redovima, ali čini se da su apetiti dvije zvijezde ipak malo preveliki. Daily Star navodi da i Özil i Sanchez zahtijevaju tjednu plaću od 290.000 funti koliko u Manchester Unitedu ima Paul Pogba, odnosno dvostruko veću od sadašnje, a na to čelnici Arsenala ne žele pristati. Smatraju da bi to dovelo do potresa u svlačionici, odnosno da bi poremetilo klupsku strukturu plaća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne dođe li do dogovora, jasno je da će Arsenal na ljeto morati prodati svoje zvijezde jer će u suprotnom riskirati da obojica odu potpuno besplatno godinu dana kasnije. Kupaca će biti, to uopće nije sporno. Sanchez navodno ima ponude iz Španjolske, a Özil je nedavno počeo koketirati s povratkom u Real Madrid. U svakom slučaju, odlasci Čileanca i Nijemca sigurno ne bi dobro 'sjeli' navijačima Arsenala koji ionako zamjeraju Wengeru da je previše škrt i da slabo prati konkurenciju kad je u pitanju dovođenje pojačanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo