Šok u Barceloni: Vilanovi se vratio zloćudni tumor!

Španjolski mediji već nagađaju o povratku Pepa Guardiole zbog ovih izvanrednih okolnosti.

19.12.2012.
13:17
VOYO logo

Tužna vijest stiže s Nou Campa - treneru Barcelone Titu Vilanovinakon godinu dana vratio se zloćudni tumor parotidne žlijezde (slinovnice). Strateg Katalonaca prošle godine u studenom operacijom je uspješno odstranio tumor, no sada je otkriveno kako se vratio.

Zbog svega je u prostorijama Barce otkazan božićni domjenak i druženje s novinarima koji su vrlo brzo otkrili koji je tome razlog. Iz kluba još nema službene potvrde, a španjolski mediji predviđaju kako će Vilanova odstupiti s mjesta trenera. Čak se nagađa da bi se u tom slučaju vratio Pep Guardiola, a izvor iz kluba potvrdio je kako su prvi konktakti s Vilanovinim nasljednikom već obavljeni. http://www.youtube.com/embed/_nfsEPuDet0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Vilanova je bez pogreške naslijedio Guardiolu i nastavio voditi klub pobjedničkim stazama. Nakon pola sezone, uvjerljivo su vodeća momčad Španjolske sa čak 13 bodova prednosti pred Real Madridom. Službena izjava kluba na temu ovih izvanrednih i nesretnih okolnosti očekuje se uskoro, a simptomatično, sve se poklopilo s povratkom Erica Abidala u momčad za što je dobio liječničku dozvolu nakon što je operirao rak jetre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo