Iznenađenje na Old Traffordu: Dušan iz Bačke Topole srušio United

U susretu 21. kola Engleske lige Southampton je na Old Traffordu iznenadio Manchester United s 1:0 i probio se na treće mjesto ljestvice.

11.1.2015.
20:45
VOYO logo

U derbiju kola "Sveci" su iskoristili loš dan zvijezda Uniteda, a pogodak vrijedan pobjede postigao je Dušan Tadić u 69. minuti nakon što je Graziano Pelle pogodio vratnicu.

Unitedu je to četvrti poraz sezone, a drugi domaći, dok je dvoboju nizozemskih trenera Ronald Koeman nadmudrio Louisa van Gaala. Tadić je prošlog ljeta stigao u Southampton iz Nizozemske, a radi se o ofanzivnom veznjaku iz Bačke Topole koji je stasao u Vojvodini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Ranije je Arsenal u Londonu slavio protiv Stoke Citya s 3-0 i probio se na peto mjesto ljestvice. "Topnici" su poveli već u 6. minuti pogotkom Laurenta Koscielnya, a pobjedu je potom osigurao Alexis Sanchez (33,49). Nakon tri mjeseca na ovoj utakmici je za domaćine opet zaigrao Nijemac Mesut Ozil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Chelsea s 49 bodova, Manchester City je drugi s 47, a Southampton je treći s 39 bodova. United je četvrti s 37 bodova, a Arsenal peti s 36.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo