Sok i nevjerica u Bosni! 'Iznenadili su me moji igraci, vecina je podbacila'

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine neugodno je iznenadila na startu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. godine 2:1 porazom od Cipra na stadionu Bilino Polje u Zenici.

10.9.2014.
9:54
VOYO logo

"Po igri smo pokazali da nismo zasluzili pobjedu. Poceli smo odlicno, dali smo gol, a kako je vrijeme odmicalo postajalo je sve losije. Primili smo gol pred kraj prvog poluvremena, a o drugom ne treba ni govoriti. Vecina igraca je podbacila i to je razlog sto nismo osvojili ni bod", objasnio je Susic.

"Dogodilo se ono cega smo se pribojavali. Nismo pronasli pravo rjesenje u zavrsnici i to je cinjenica. Ne kajem se sto nitko nije isao u Pulu da gleda Cipar. Oni su igrali onako kako smo mi ocekivali. Oni mene nisu nicim iznenadili. Iznenadili su me moji igraci. Na klupi nisam imao neko drugo rjesenje. Mnogo ofenzivnih igraca je vec bilo na terenu i nisam imao koga staviti. Ja nemam nikakvo opravdanje", dodao je bosansko-hercegovacki izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/OQX3InDriGU

Slicnog je misljenja i kapetan Dzeko: "Poceli smo odlicno. Zabili smo gol u 6. minuti i onda smo pali. Primili smo gol iz nicega. Ekipa koja zeli plasman na Euro ne smije primati takav gol. I drugi pogodak smo primili jer je lopta Cipra prosla kroz pola nase obrane".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je Dzeko i kako zmajevima protiv Cipra ocito nije bilo "sudeno" jer je Pjanic "morao" zabiti iz penala, te se ispricao navijacima. Podsjecamo, u spomenutoj utakmici Pjanic je u 89. minuti imao priliku iz jedanaesterca donijeti zmajevima barem bod, ali je ciparski vratar njegov udarac obranio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo