SLUŽBENO - HAJDUK NAJBOLJEG STOPERA PRODAO TALIJANSKOM PRVOLIGAŠU: / Dobit će dva milijuna eura odštete

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Za Hajduk je Ismajli ukupno odigrao 93 službene utakmice u kojima je postigao dva pogotka

14.9.2020.
20:07
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Albanski nogometaš Ardian Ismajli (23) napustio je redove Hajduka i karijeru će nastaviti u novom talijanskom prvoligašu Speziji. Dosadašnji stoper Hajduka je za novi klub potpisao ugovor na tri godine, a prema pisanju talijanskih medija Splićanima će pripasti dva milijuna eura odštete.

Za Hajduk je Ismajli ukupno odigrao 93 službene utakmice u kojima je postigao dva pogotka, od čega se 82 puta našao u početnom sastavu. Debitirao je kod trenera Damira Burića u svibnju 2016. godine u gostujućoj pobjedi protiv Zagreba. Posljednji nastup imao je protiv Slaven Belupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

30.10.2019., Gradski stadion, Velika Gorica - Utakmica osmine finala hrvatskog nogometnog kupa, HNK Gorica - HNK Hajduk. Ardian Ismajli. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

"Ismi zahvaljujemo na svemu što je pružio u bijelom dresu i želimo mu puno sreće i uspjeha u daljnoj karijeri," poručili su iz Hajduka.

Ismajli je rođen na Kosovu, igrao je i za kosovsku U-21 reprezentaciju, no u studenom 2018. je debitirao za seniorsku reprezentaciju Albanije u čijem dresu je do sada odigrao 11 puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo