Trakavica od 63 milijuna eura je napokon završila!

Edinson Cavani, 26-godišnji urugvajski nogometaš i dosadašnji napadač Napolija, u utorak je i definitivno potpisao ugovor s francuskim prvakom Paris St. Germainom, na pet godina...

16.7.2013.
19:24
VOYO logo

Kako je i ranije najavljeno, PSG je odlučio ispoštovati ono što je pisalo u ugovoru Urugvajca i talijanskog doprvaka, a to je plaćanje odštetne cijene od 63 milijuna eura.

Tako je i definitivno okončana jedna od najvećh ljetnih trakavica u svijetu nogometa, a podsjetimo da su Cavanija, između ostalih, još tražili Real Madrid i Chelsea. Posljednje tri sezone Cavani je igrao u Napoliju, gdje je ranije došao iz Palerma. U Europu je, pak, stigao iz urugvajskog Danubija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za klub s juga Italije je ukupno postigao 104 pogotka u 138 utakmica. U Seriji A je postigao 78 pogodaka ukupno, a prošle je sezone bio uvjerljivo najbolji strijelac tog prvenstva s 29 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada treba vidjeti hoće li u klubu ostati i Zlatan Ibrahimović, a u slučaju ostanka Šveđanina njih će dvojica vjerojatno činiti jedan od najjačih napadačkih tandema na starom kontinentu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo