neslužbene informacije / Slovenci pronašli zamjenu: Matjaž Kek se nakon sjajnog mandata u Rijeci vraća na klupu Slovenije?

Image
Foto: ActionSport/PIXSELL

Nakon što je ostavku zbog neuspješnih rezultata reprezentacije dao prijašnji selektor Tomaž Kavčič, na mjesto izbornika mogao bi se vratiti Matjaž Kek

21.11.2018.
13:54
ActionSport/PIXSELL
VOYO logo

Donedavni trener Rijeke Matjaž Kek dogovorio se sa Slovenskim nogometnim savezom da ponovo preuzme izabranu nogometnu vrstu „dežele“koju je već vodio od 2007. do 2011. godine, objavio je u srijedu slovenski sportski portal Ekipa koji se poziva na neslužbene, ali 'sasvim pouzdane' izvore.

Slovenski nogometni savez još nije potvrdio vijest, no portal navodi da će to ubrzo učiniti budući da je ugovor s Kekom kao budućim izbornikom već s obje strane usuglašen do najmanjih pojedinosti i da ga još samo treba potpisati, što se očekuje idućeg tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je ostavku zbog neuspješnih rezultata reprezentacije dao prijašnji selektor Tomaž Kavčič, na zadnjih nekoliko utakmica slovenske reprezentativce s klupe je vodio njegov pomoćnik Igor Benedejčič.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo