SLIJEDI TEŠKA KAZNA: / Pogledajte kakvu je glupost napravio Neymar

Image
Foto: AFP

Težak je udarac dobila brazilska nogometna reprezentacija u drugom nastupu na Južnoameričkom prvenstvu (Copa America) u Čileu.

18.6.2015.
9:24
AFP
VOYO logo

Brazil je u 2. kolu skupine C poražen na stadionu Monumental od Kolumbije s 1:0. Prva je to pobjeda Kolumbijaca protiv Seleçaa od 1991. godine, a jedini je pogodak nakon gužve u šesnaestercu u 36. minuti postigao Jeison Murillo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dungina je momčad bila bolja, ali njegovi su igrači promašili nekoliko ogromnih prilika. Sve je to očito toliko isfrustriralo Neymara da je nakon posljednjeg sučeva zvižduka iz neposredne blizine napucao loptu u Pabla Armera. Jasno, za tu je glupost dobio izravan crveni karton, a tek treba vidjeti koliko će utakmica suspenzije dobiti.

Isto se pitanje odnosi i na kolumbijskog napadača Carlosa Baccu koji je grubo odgurnuo Neymara nakon spomenutog incidenta, pa je i on dobio crveni karton. Napravio je time štetu svojoj reprezentaciji, pogotovo kad se uzme u obzir da Falcao ni u ovoj utakmici nije pokazao naznake da se vraća u formu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Venezuela, Brazil i Kolumbija imaju po tri boda, dok je Peru na nuli. Međutim, Venezuela i Peru tek trebaju odraditi međusobni dvoboj u drugom kolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo