SLAŽETE LI SE S TEZOM BIVŠE ZVIJEZDE BARCELONE? / 'Real je opasniji bez Ronalda i sada je teže igrati protiv njih'

Image
Foto: AFP

Uoči početka nove sezone Lige prvaka Alves je progovorio o odlasku Ronalda iz Reala.

18.9.2018.
13:26
AFP
VOYO logo

Bivši desni bek Barcelone Dani Alves smatra da Real Madrid sada izgleda više poput momčad i da su opasniji kada je Santiago Bernabeu napustio Cristiano Ronaldo.

Zvijezda PSG-a je u razgovori za Marcu uoči početka nove sezone Lige prvaka tako poručila kako ne vjeruje da su Madriđani slabiji nego ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Suprotno od mišljenja većine, mislim da su sada snažniji. Više djeluju kao momčad bez Ronalda. Sada je teže igrati protiv njih. I ranije je bilo teško, ali svi bi se fokusirali na Ronalda. Sada su malo opasniji. Barem ja tako vidim nogomet", rekao je i dodatno pojasnio.

Veliki gubitak

"Više su momčad. Očito je da je odlazak Ronalda veliki gubitak, ali Madrid je Madrid", dodao je te se osvrnuo na odlazak Portugalca u Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljudi su uvijek željni novih izazova i nije me iznenadilo što je otišao. Napravio je velike stvari u Madridu i sada ih želi ponoviti negdje drugdje. Poput mene u Barceloni, bilo mu je udobno, ali sada smatra da su mu je potreban novi izazov", izjavio je Brazilac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG otvara svoj nastup u Ligi prvaka gostovanjem kod Liverpoola u utorak navečer, dok dan kasnije Real Madrid dočekuje Romu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo