SLAVNI TRENER PREMIERLIGAŠA ZATRAŽIO DA MU DOVEDU PJACU: / Ovo bi mu mogla biti posljednja prilika za oživljavanje karijere

Image
Foto: AFP, YURI CORTEZ

Engleski fenjeraš želi se pojačati dovođenjem hrvatskog krilnog napadača

7.1.2019.
9:25
AFP, YURI CORTEZ
VOYO logo

Fulham je zainteresiran za dovođenje Marka Pjace nakon što je Juventus jasno pokazao da ne računa na njega nakon što mu završi trenutna posudba u Firenci. Englezi bi bili spremni ponuditi prvo posudbu, a onda i obavezu otkupa za 20 milijuna eura.

Velika nada hrvatskog nogometa muči se s ozljedama već neko vrijeme, a prije Fiorentine već je bio na posudbi u Schalkeu, ali u Gelsenkirchenu se također nije uspio zadržati. Trenutno igra u Fiorentini koja ga ima pravo otkupiti za 20 milijuna eura, ali po svemu sudeći to se neće dogoditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vide ga kao pojačanje

Pjaca je ove sezone upisao samo jednu asistenciju u čak 16 utakmica i tako razočarao čelnike talijanskog kluba. Prema pisanju Tuttosporta, Claudio Ranieri, čija se momčad bori za opstanak u Premiershipu, zatražio je da mu uprava dovede upravo Pjacu.

Bila bi to još jedna u nizu posudbi za mladog Hrvata, možda i posljednja ako želi oživjeti karijeru na ozbiljan način. Pjaca je u Juventus stigao iz Dinama za 23 milijuna eura u ljeto 2016. godine nakon što je oduševio za Dinamo u Europa ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo