SLAVNI ŠPANJOLAC POSLAO PORUKU MODRIMA: / 'Ponosan sam biti dinamovac više nego ikad'

Image

Žutoj podmornici ovo je treći plasman u polufinale

16.4.2021.
8:18
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama nisu uspjeli prirediti novo iznenađenje. Nakon domaćeg poraza 0-1, "Modri" su u uzvratnom susretu četvrtfinala Europske lige poraženi na gostovanju kod Villarreala sa 1-2 ostavši bez plasmana u polufinale.

Golove za "Žutu podmornicu" zabili su PacoAlcacer (36) i GerardMoreno (43), dok je gol za Dinamo postigao Mislav Oršić (75).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, "Modri" se nisu uspjeli probiti među četiri najbolje momčadi Europske lige. Međutim, već je plasman u četvrtfinale Europske lige najveći uspjeh u posljednjih više od pola stoljeća.

Posljednji Dinamo je igrao europsko četvrtfinale 1970. godine, kada je u Kupu kupova ispao od Schalkea. No, "Modri" su tada odigrali samo šest europskih utakmica, a ove sezone čak 15 susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A nakon Utakmice stigla im je poruka od bivšeg igrača DanijaOlma:

Image
Image

"Žutoj podmornici" je ovo treći plasman u polufinale, među četiri najbolje ekipe se probila 2011. i 2016. i oba puta je ispala, od Porta i Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovoga puta finale će loviti protiv Arsenala koji je u uzvratnom susretu u Pragu pobijedio Slaviju sa 4-0 nakon što je prvi susret završio 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo