Slavni Pele se vraća na nogometni travnjak!?

5.10.2011.
22:34
VOYO logo

Danas 70-godišnjoj živućoj legendi kluba i brazilskog nogometa, po mnogima najboljemu svjetskom igraču svih vremena, predsjednik Santosa Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro ponudio je da na nekoliko minuta uđe u igru tijekom jednoga od Santosovih nastupa na Svjetskom prvenstvu klubova u Japanu koje će se održati u prosincu.

Nakon što je prvo odbio ponudu nazvavši je neozbiljnom, Pele se, kako navodi prvi čovjek aktualnih južnoameričkih prvaka, počeo predomišljati i navodno počeo trenirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pele je drugom prilikom reagirao pozitivno i obećao je da će poraditi na tjelesnoj pripremi kako bi ušao na nekoliko minuta tijekom turnira ako će ikako biti moguće. Razgovarao sam s trenerom Muricyjem Ramalhom i on je suglasan s idejom. Sada je sve na Peleu. Nudimo mu mogućnost da opet istrči u Santosovu dresu s brojem deset na jednoj službenoj utakmici", izjavio je Ribeiro.

Prije pedesetak godina, kada se današnje Svjetsko klupsko prvenstvo još zvalo Interkontinentalni kup, Pele je odveo Santos do naslova (1962. i 1963. godine).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108300262006 arti-201107020444006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo