SLAVNI EUROPSKI KLUB DOŠAO PO HAJDUKOVA MLADOG IGRAČA: / Nude čak tri milijuna eura, ali na Poljudu traže puno više

Image
Foto: Bruno Fantulin/PIXSEL

Ovaj 20-godišnjak imao je solidnu sezonu i održavao je dobru formu, iako je Hajduk u nastavku prvenstva igrao katastrofalno

6.8.2020.
15:17
Bruno Fantulin/PIXSEL
VOYO logo

Proteklih se dana dosta piše o velikom izlaznom transferu na Poljudu. Naime, škotski mediji pišu kako se njihov velikan, Celtic, opasno zainteresirao za mladog Hajdukovog beka, Davida Čolinu.

Ovaj 20-godišnjak imao je solidnu sezonu i održavao je dobru formu, iako je Hajduk u nastavku prvenstva igrao katastrofalno, a Škoti su Hajduku navodno ponudili čak tri milijuna eura. E sada, premda je Hajduk katkada znao svoje najbolje igrače prodavati po nešto nižim cijenama, odlučili su, valjda, kako s Čolinom to neće biti slučaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

12.07.2020., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 34. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk. David Colina Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Za mladog beka, koji je prošlog ljeta stigao iz Monaca, traže dvostruko više, dakle, šest milijuna eura. Celtic si to vjerojatno i može priuštiti, ali valja uzeti u obzir i činjenicu da je Čolina na Transfermarktu procijenjen na tek 900 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo