ekskluzivno iz milana / Slavni Edgar Davids samo za RTL najavio finale Lige prvaka: 'Modrić jednim potezom može riješiti utakmicu'

Edgar Davids, slavni bivši nizozemski reprezentativac, je samo za RTL najavio sutrašnje finale Lige prvaka. Tvrdi - Luka Modrić može jednim potezom riješiti utakmicu

27.5.2016.
19:15
VOYO logo

Velebni trofej Lige Prvaka u pratnji počasne garde stigao je u Milan. 

Stigli su i glavni akteri ove talijanske priče koji će sutra odlučivati o najboljoj momčadi Europe. U razgovoru za RTL, legendarni milanista i bivši nizozemski reprezentativac, Edgar Davids, prednost daje Realu. Zašto? Ključ je, tvrdi, Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Favorita nema, ne navija ni za koga, a nada se samo da će navijači uživati i gledati dobar nogomet.

"Modrić im puno znači. Bio je dobar još dok je igrao za moj bivši klub Tottenham. Mislim da je on jedan od onih ključnih igrača Reala koji mogu stvoriti situaciju za gol ili čak odlučiti utakmicu", rekao je Davids za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalje od mira hotela Reala i Atletica, pravi desant španjolskih navijača. A iako će trofej u Madrid, njima je to manje bitno dok god to bude klub zbog kojeg su ovdje.

Tradicija Reala je neupitna, no u Milanu, Atletico će noćas sanjati jedinu titulu koja im nedostaje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednostavno volim imati 130 godina tradicije na svojim leđima, obožavam taj pritisak", rekao je Diego Simeone, trener Atletico Madrida.

"Uzbuđeni smo što imamo priliku ispisati novu stranicu u povijesti Atletico Madrida, nešto što još nikome nije pošlo za rukom. Ovo je kruna svega onoga što smo radili u protekle četiri godine", priznao je Fernando Torres, nogometaš Atletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika je ovo prilika i za hrvatski dvojac, Modriću se smiješi drugi naslov, Kovačić će pak slast finala čekati na klupi.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo