EMOTIVNO U VELIKOJ GORICI / Slavljeniku, junaku iz Rusije, upriličena svečanost: 'Napraviti to u deset godina je stvarno velika stvar'

Image
Foto: PIXSELL

Ivan Perišić odigrao protiv Armenije stotu utakmicu za hrvatsku nogometnu reprezentaciju

1.6.2021.
22:37
PIXSELL
VOYO logo

Senator, srebrni Vatreni as Ivan Perišić odigrao je protiv Armenije stotu utakmicu za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, a jubilej je proslavio na najbolji mogući način - pogotkom. Bio je to njegov ukupno 28 pogodak za reprezentaciju Hrvatske...

Image
PERIŠIĆ GOLOM PROSLAVIO 100. NASTUP /

Vatreni razočarali na prvom testu uoči Eura; 'Vidjet ćemo gdje smo griješili...'

Image
PERIŠIĆ GOLOM PROSLAVIO 100. NASTUP /

Vatreni razočarali na prvom testu uoči Eura; 'Vidjet ćemo gdje smo griješili...'

Ukrašena torta s čestitkom za stoti nastup

Poslije utakmice je u press centru stadiona u Velikoj Gorici upriličena mala svečanost u čast Perišića. U sto sekundi video-materijala pred njegovim su se očima redali najvažniji trenuci velike reprezentativne karijere, među kojima su posebno upečatljive bile scene njegovih golova na Svjetskom prvenstvu 2018. godine u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Periju je, naravno, stigla posebno ukrašena torta s čestitkom za stoti nastup, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker uručio mu je uokviren dres s brojem 100 na leđima, a u ime domaćina, predsjednik HNK-a Gorica i član Izvršnog odbora HNS-a, Nenad Črnko, luksuzno pakiranje lokalne tvornice čokoladnih delicija, ukrašenih grbovima HNS-a, Gorice i broja sto, odnosno mali suvenir koji simbolizira Veliku Goricu i Turopolje.

'Kad sam bio mali, u sjećanju mi je ostalo Svjetsko prvenstvo u Francuskoj'

“Puno hvala svima na čestitkama. Kad sam bio mali, u sjećanju mi je ostalo Svjetsko prvenstvo u Francuskoj kad je predsjednik Davor Šuker dominirao i zabio puno golova. Moj dječački san oduvijek je bio zaigrati na jednom tako velikom turniru i eto… San se ostvario, uz naporan rad, trud i odricanja. Ponosan sam što sam doživio stoti nastup za hrvatsku reprezentaciju, napraviti to u deset godina je stvarno velika stvar. Hvala svim izbornicima, trenerima, suigračima, mojoj obitelji, prijateljima, svi oni bili su dio ove lijepe priče”, rekao je Ivan Perišić i skromno konstatirao da bi bio puno sretniji da je Hrvatska pobijedila Armeniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nije išlo i stvarno mi je žao zbog toga, ali...'

“Nije išlo i stvarno mi je žao zbog toga, ali eto, poručujem svima da nema straha, da smo motivirani i gladni pobjeda. Ljut sam zbog rezultata, zbog promašenih prilika, mogli smo zabiti još nekoliko golova. A ovaj video… Odigrao sam u zadnjih deset godina puno velikih utakmica, to je nešto predivno. Ponosan sam na sve to i motiviran za daljnji rad. Idemo u nove pobjede”, rekao je Ivan Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo