SLAVLJE U HAJDUKU, ALI S DOZOM KRITIKE: / Kopić i Ohandza stali pred mikrofon nakon pobjede protiv Lokomotive

Image
Foto: PIXSELL

Trener Hajduka Željko Kopić i junak Franck Ohandza prokomentirali su uspjeh protiv Lokomotive

10.12.2017.
18:21
PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hajduka upisali su četvrtu uzastopnu gostujuću pobjedu svladavši u Maksimiru u nedjeljno popodne sastav Lokomotive rezultatom 2-0. Oba je pogotka postigao Franck Ohandza, od čega je uvodni bio spektakularan.

Image
POGLEDAJTE OHANDZIN GOL IZ SNOVA: /

Hajdukov napadač postigao je jedan od najljepših pogodaka ove sezone

Image
POGLEDAJTE OHANDZIN GOL IZ SNOVA: /

Hajdukov napadač postigao je jedan od najljepših pogodaka ove sezone

'Nije sve funkcioniralo kako treba'

Trener Željko Kopić ovako je vidio maksimirskih 90 minuta:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ulazak u utakmicu bio je dobar, po dogovoru. Međutim nakon toga imali smo preveliki broj neforsiranih pogrešaka. To je dosta utjecalo na ritam igre. U drugom smo bili mirniji i pas-igra bila je puno kvalitetnija. Manjak igrača Lokomotive omogućio nam je da pojačamo napad."

Ovaj manjak igrača odnosi se na isključenja dvojice iz redova Lokomotive, ali i bez Doležala i Majera Lokosi su bili u prilici da izjednače na 1-1 u 93. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon vodstva nismo međutim dovoljno težili drugom golu. Uvijek se može dogoditi neka situacija kakvu je imala Lokomotiva u završnici utakmice. Na kraju smo zasluženo pobijedili iako sam svjestan da dosta stvari nije funkcioniralo. U ovom trenutku najbitnija su ipak tri boda", poručio je Kopić sa konferencije za medije nakon utakmice.

Ohandza je presretan

Dalmatinski portal donosi riječi Hajdukova junak Ohandze:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Presretan sam zbog pobjede i dva postignuta pogotka. Kod prvog gola je bilo i malo sreće da lopta odsjedne na pravom mjestu, a drugi je bio puno lakši, iako je došao u fazi kad igrač zna biti malo i umoran. Do prvog gola je bilo teško, ali imali smo posjed i kontrolirali igru. Nakon toga smo stvorili više prilika i zasluženo pobijedili. Svi smo se borili do kraja, sretan sam zbog cijele momčadi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo