SLAVENU BILIĆU NA PITANJA O PAYETU PADA MRAK NA OČI: / 'O je*ote, nemojmo o njemu'

Image
Foto: Screenshot: Daily Motion

Slaven Bilić nakon jučerašnje važne pobjede protiv Crystal Palacea 3-o u Premier ligi nije želio ni spomenuti Dimitrija Payeta koji je sve bliže izlaznim vratima Olimpijskog stadiona u Londonu.

15.1.2017.
15:18
Screenshot: Daily Motion
VOYO logo

"Pitajte predsjednika, ne želim više pričati o njegovoj prodaji. O je*ote, pričajmo o Andyju Carrollu, Marku Nobleu, pričajmo o ostalim igračima. Oni više zaslužuju da ih se spominje od njega. Pa samo taj gol.. On je zavrijedio da se govori o njemu godinama", kazao je Bilić na presici nakon utakmice.

"Ma nije samo gol. Sve što je bilo viđeno od njega. Carroll je sposoban to napraviti. Uvijek vježba te škarice na treningu. Ruku na srce, u većini slučajeva pogađa okvir gola", istaknuo je Bilić i s izjavom o Carrollu i okviru nasmijao novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne, ma ne. Ja se bojim da se neće ozlijediti. I zato nisam sretan. Ali ponosan sam na sve njih. Carroll je lider i sve je sgolom pokazao. Nije to bio krucijalan, odlučujući gol. Ali vam daje samopouzdanja. I čovjek je već sad kandidat za pogodak sezone. I to je još postignut na našem stadionu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo