Kakva nepravda! Slavena Bilića već tjeraju iz Moskve!

Momčad moskovskog Lokomotiva, koju vodi Slaven Bilić, izgubila je kao domaćin od Amkara iz Perma s 2:1 u ogledu 13. kola ruske Premierlige.

28.10.2012.
14:50
VOYO logo

Gosti su poveli u 25. minuti pogotkom Peeva koji je bio precizan sa 14 metara desnom nogom. Roman Pavljučenko je u 37. minuti poravnao dobrim udarcem glavom nakon dobrog centaršuta Eščenka s desne strane. Ipak, gosti su u četvrtoj minuti sudačke nadoknade golom Picuşceaca stigli do sva tri boda.

Bila je to četvrta utakmica Lokomotiva bez pobjede. U tom periodu je osvojio tek mršava dva boda, te na ljestvici drži peto mjesto s 21 bodom, osam manje od vodećeg Anžija. Lokomotiv ima i utakmicu više u odnosu na klubove koji su ispred njega na ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ogorčeni navijači su, unatoč sasvim solidnim ukupnim rezultatima, već počeli smjenivati Bilića, te su mu na kraju utakmice skandirali: 'Biliću, odlazi sam!'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nanetu očito hitno treba jedna pobjeda koja bi utišala povike s tribina te nastavak dobro niza kojim je ušao u sezonu. U svakom slučaju, opet se pokazuje koliko je težak 'trenerski kruh', pa čak i kad ti godišnja plaća prelazi vrtoglava dva milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo