BILIĆ BI MOGAO NA SP: / Jedan je od kandidata za klupu ekipe koja je neočekivano ostala bez izbornika

Image
Foto: AFP

Australija će na Svjetskom prvenstvu zaigrati u skupini s Francuskom, Peruom i Danskom, a ime novog izbornika bi trebali objaviti sredinom veljače

8.1.2018.
8:38
AFP
VOYO logo

Australski nogometni savez u potrazi je za čovjekom koji će njihovu nogometnu reprezentaciju voditi na Svjetskom prvenstvu u Rusiji sredinom ove godine, a kako Goal doznaje, jedan od kandidata za klupu Socceroosa je i naš Slaven Bilić.

Još četiri kandidata

Predsjednik David Gappop navodno je već obavio razgovor s Bilićem kojem bi ovo bila prva prilika da vodi neku reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu jer s Hrvatskom nije uspio izboriti nastup u Južnoj Africi 2010. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali, bivši izbornik Hrvatske i trener West Hama nije jedini kandidat - osim njega tu su Talijan Gianni Di Biasi, sportski direktor Leipziga Ralf Rangnick te dva domaća trenera, Tony Popović i Graham Arnold.

Australija iznenada ostala bez izbornika

Australija će na Svjetskom prvenstvu zaigrati u skupini s Francuskom, Peruom i Danskom, a ime novog izbornika bi trebali objaviti sredinom veljače. Podsjetimo, Socceroosi su bez trenera ostali sredinom studenog prošlog godine kada je trener koji ih je odveo u Rusiju pobjedom nad Hondurasom u dvije utakmice dodatnih kvalifikacija, Ante Postecoglou, objavio kako više neće voditi momčad:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon dugog razmišljanja što trebam učiniti, odlučio sam da je moj put kao trenera australske reprezentacije gotov. Mislim da sam donio pravu odluku", rekao je tada 52-godišnji Postecoglou na konferenciji za novinare u Sydneyu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo